Bemutatkozás:

Ha kell egy társ a víz-, gáz- és fűtéstechnikában

Munkatársaink több mint tízéves szakmai múlttal rendelkeznek az épületgépészet területén, így átfogó piacismerettel és széles körű tapasztalatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Tevékenységünk során elsősorban kivitelezők, szerelők munkájához nyújtunk szakmai támogatást és komplex épületgépészeti projektek megvalósításában veszünk részt, de természetesen egyéni ügyfeleinket is készséggel kiszolgáljuk és szakmai tanácsokkal segítjük.

Szolgáltatásaink közé tartozik különféle fűtéstechnikai eszközök, légkezelők, vízvezetéki szerelvények és fürdőszoba berendezések kereskedelme épp úgy, mint a napjainkban egyre jobban elterjedő megújuló energia rendszerek forgalmazása. Igény esetén tanácsadással is szolgálunk meglévő műszaki tervek alapján. Nemcsak személyesen, hanem webáruházunkon keresztül is folyamatosan fogadjuk a megrendeléseket, és kiszállítást, sőt – sürgős esetben – hétvégi ügyeletet is biztosítunk ügyfeleink számára. Akinek tehát kell egy „társ a víz-, gáz- és fűtéstechnikában”, az bennünk megbízható és rugalmas partnerre talál.

Bemutatkozás

Fő tevékenységünk raktárak, irodák bérbeadása, és bérraktározás.

Szolgáltatásaink közé tartozik különféle fűtéstechnikai eszközök, légkezelők, vízvezetéki szerelvények és fürdőszoba berendezések kereskedelme épp úgy, mint a napjainkban egyre jobban elterjedő megújuló energia rendszerek forgalmazása.

Elérhetőségek

DEPOCHEM KFT
1097 Budapest, Kén u. 8
TELEFON: +36 30 861 9636
E-mail: info@epgeppartner.hu
epgeppartner.hu - DEPOCHEM KFT - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.